Extraescolars

Aquí podeu consultar les activitats extraescolars que ofereix l’AMPA durant el curs escolar 2020-2021 entre els mesos d’octubre a maig. L’horari de totes les activitats és de 16:40 a 17:40 i tots aquells cursos que facin la sortida a les 16:30 les mestres es faran càrrec durant 10 minuts dels nens/es que facin alguna activitat.


DILLUNS:


• Música: iniciació a la sensibilització musical a càrrec de l’Escola de Música Esclat.

Edats: de P3 a P5.

Cost: 57€/trimestre.

Ràtio: 8-12.


• Robòtica Lego WeDo 2.0: Creació d’objectes amb moviment utilitzant mecanismes i engranatges. Creació de programes per controlar les construccions. A càrrec d’Explora.

Edats: de 1r a 5è.

Cost: 28€/mensuals.

Ràtio: 8-10.


• Iniciació al Judo: Inici de la pràctica d’aquest esport de contacte educatiu i segur. A càrrec d’Esport7.

Edats: de 1r a 5è.

Cost: 24€/mensuals.

Ràtio: 8-16.

DIMARTS:
• El despertar del Judo: Desenvolupament de les habilitats motrius fonamentals treballant amb situacions de cooperació (les situacions d’oposició pràcticament no es treballen). A càrrec d’Esport7.

Edats: de P4 a P5.

Cost: 24€/mensuals.

Ràtio: 8-16.


• Futbol: Iniciació al futbol en col·laboració amb el Futbol Club Pirinaica.

Edats: 1r a 5è.

Cost: 57€/trimestre.

Ràtio: 7-20.


• Cooking amb anglès: Cuinar diferents receptes tot practicant l’anglès, a través del joc simbòlic es practicarà la compra de productes al supermercat, les monedes i quantitats a pagar, la preparació de la recepta,… A càrrec de Kangaroo.

Edats: de 1r a 5è.

Cost: 27€/mensuals + (matrícula inicial en concepte de material 35€/curs).

Ràtio: 6-12.

DIMECRES:
• Anglès: Aprenentatge de la llengua anglesa. A càrrec d’Aurea7.

Edats: de P3 a 5è.

Cost: 57€/trimestre.

Ràtio: 7-10 (per grup).

DIJOUS:
• Iniciació als esports de pilota: Practicar i familiaritzar-se a través del joc amb els diferents esports en què s’utilitzen pilotes. A càrrec del Consell Esportiu del Bages. Edats: de P3 a P5.

Cost: 57€/trimestre.

Ràtio: 7-16.


• Show amb anglès: Cantar i ballar muntant un gran show amb anglès! Compaginar la diversió d’experimentar el ritme de la música, cantar, expressar el què estàs dient mitjançant el moviment del teu cos. A càrrec de Kangaroo.

Edats: de 1r a 5è.

Cost: 27€/mensuals.

Ràtio: 6-12.

DIVENDRES:
• BTT: A través del joc, gimcanes o sortides, segons el nivell aprendran a anar amb bici, agafar habilitat i conèixer la mecànica de la bici. Donant importància a les normes de circulació. A càrrec de Guies Btt.cat .

Edats: de P3 a 5è.

Cost: 57€/trimestre (opció lloguer bici + 5€/mensuals).

Ràtio: 7-20.


• Interpretació: Classes dinàmiques de teatre on cada alumne interpretarà a través del joc i en diferents ambients i contextos petites històries. A càrrec de Kangaroo. Edats: de 1r a 5è.

Cost: 25€/mensuals.

Ràtio: 6-12.

o Places limitades. En cap cas es podrà sobrepassar la ràtio d’alumnes indicada. En cas d’excés de demanada s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

o Número de compte per abonar les activitats ES41 0081 5367 0800 0114 1816. Per poder-se inscriure a les activitats la família ha d’haver pagat la quota anual d’associada a l’AMPA i no pot tenir pendent cap pagament de les extraescolars del curs passat. El pagament mensual o trimestral de l’activitat es farà entre els dies 1 i 10 de cada mes/trimestre i no s’ha d’efectuar fins que l’AMPA no hagi confirmat la inscripció del nen o nena.

o Les inscripcions s’han de fer a través del següent enllaç entre els dies 14 i 20 de setembre: https://forms.gle/mdNRB1tomHNwUNLi9 (només complimentar el formulari una vegada per nen/a. En cas d’error enviar un correu electrònic a ampalesbases.extraescolars@gmail.com indicant què cal modificar).

*La Comissió es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si no s’arriba al nombre mínim de participants per dur-la a terme.