Pati Obert

L’any 2018, un cop anunciat el tancament del pati de l’Escorxador, des de l’AMPA de l’escola de les Bases s’ha optat per mantenir les portes obertes del pati després de l’horari lectiu. Amb aquesta proposta es vol promoure un espai de socialització entre les famílies dels infants escolaritzats, que permeti també refermar el vincle amb el projecte educatiu del centre. Per aquest motiu, les famílies de l’escola, a través de l’AMPA, proposem una manera reglada de permetre la utilització d’aquest espai tan valuós en les millors condicions possibles i en benefici de tota la comunitat educativa (infants, famílies i mestres).

L’activitat de Pati Obert es planteja com una activitat extraescolar gratuïta pels alumnes de l’Escola Les Bases i els seus germans/es. Si vols inscriure els teus fills/es omple aquests fulls i porta’ls a un membre de la comissió Pati Obert o bé a direcció.

L’activitat de Pati Obert s’autogestionarà entre els pares/mares usuaris de l’activitat. Per això és molt important tenir clar el pla d’actuació:

També és molt important que llegiu el reglament de funcionament de l’activitat.

Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a algun membre de la comissió o bé de la Junta directiva de l’AMPA.

Consulteu aquí els alumnes inscrits a l’activitat de “Pati obert”. Demaneu la clau a algun membre de la comissió Pati obert o de la Junta directiva.

Anuncis