Menjador

El servei de menjador de l’escola va a càrrec de l’empresa SERHS food educa, gestionada a través del Consell Comarcal del Bages.

INSCRIPCIÓ

Per comprar els tiquets de menjador cal:

  • Inscriure els vostres fills a la web
  • Descarregar-se l’app de gestió de SERHS Food Educa. Versió Android. Versió iOS.

PREU

El preu del menú és de 6,16 €.

FORMA DE PAGAMENT

Usuari fix: el pagament es farà a través de carta de pagament. A principi de mes tindreu disponible a l’APP la carta de pagament referent al mes en curs. El pagament s’ha de portar a terme dintre dels 5 primers dies de cada mes. Hi ha dues formes de fer efectiva la carta de pagament:

  • A través del  TPV virtual amb la vostra targeta de crèdit o dèbit.
  • Mitjançant el codi de barres de la carta de pagament. Podeu fer efectiu el pagament als caixers de La Caixa (amb targeta de crèdit o dèbit) o als caixers del BBVA (amb efectiu). També podeu fer el pagament a través de la pàgina web de la vostra caixa o banc.

Usuari esporàdic: accedint a l’àrea privada de la web podreu comprar la
quantitat necessària de tiquets i pagar amb targeta de crèdit o dèbit a través de la plataforma de pagament.

menjador_reunio

ATENCIÓ!

Els dies en què l’usuari fix no pugui fer ús un dels dies contractats, s’haurà d’avisar a la coordinadora del centre abans de les 09:30 del matí o avisar a través de l’APP el dia d’abans del servei.

Si l’absència està correctament justificada, l’import total del menú serà abonat en el rebut del mes següent. Si no s’avisa de l’absència o es fa fora determini, no es farà cap abonament.